TIETOA PERUSTUKSISTA

VAIVATON toimitus.

Perustusten asennuksen hoitaa perustusalan ammattilaisista koostuva asennustiimimme. Meiltä saat halutessasi myös perustussuunnitelmat.

NOPEA asennus.

Perustukset tehdään valmiilla muoteilla kertavaluna paikan päällä, joten asennukseen kuluu vain 2-3 arkipäivää. Tämän ansiosta sinulle jää enemmän aikaa valmistelutöille ennen talopaketin tuloa.

PITÄVÄ aikataulutus.

Asennuskonseptimme on hiottu vuosien mittaan erittäin täsmälliseksi, joten sinun ei tarvitse hermoilla ehtivätkö perustukset varmasti ajallaan-ennen talopaketin tuloa.

SIISTI työmaa.

Perustustavan ansiosta jätteitä ei synny. Sinun ei tarvitse miettiä, mihin perustuksesta syntyvän jätteen saa hävitettyä.

JÄMÄKKÄ KIINNITYS kannakkeille ja alajuoksulle.

Terassirunkojen kannakkeet ja talon ulkoseinien alajuoksut voidaan kiinnittää suoraan Takuuperustusten sileään pintaan. Sinun ei tarvitse tehdä ylimääräisiä tukirakenteita terassirunkoja varten. Perustusten yläpinta on valmiiksi tasainen alajuoksujen kiinnittämistä varten.(+/-5MM)

PIDEMMÄLLE tehty.

Sisäpuoliset pystyeristeet ovat Takuuperustuksissa valmiiksi kiinnittyneinä betoniin, joten niitä ei tarvitse asentaa jälkeenpäin sisätäyttöjen yhteydessä.

MYÖS TALVELLA.

Takuuperustusten asennus onnistuu helposti myös talvella. Pakkasella asennamme betoniin lämmityskaapelit varmistaaksemme laadukkaan lopputuloksen (ei jäätymisvaaraa).

KESTÄVÄ.

Sen lisäksi että Takuuperustus on täyttä betonia, sen sisällä on myös yhtenäinen raudoitus.

KOKONAISEDULLINEN

Perustamistavan ja asennusnopeuden ansiosta varmistamme kilpailukykyisen hinnan.

PS. hintalaskurillamme saat hetkessä tiedon mitä perustukset omaan kohteeseesi kustantavat. Klikkaa tästä perustusten hintalaskuriin.

Teknisiä yksityiskohtia Takuuperustuksista

Takuuperustusten sisältö

Teräksellä vahvistettu betoniantura ja –sokkeli
Sisäpuoliset routaeristeet (Finnfoam, EPS)

Mitoitus

Lopullinen mitoitus määräytyy leikkauskuvien ja perustussuunnitelman mukaisesti

Betonin koostumus

Käytämme pääasiassa K30 lujuusluokan perustusbetonia
Käytämme valussa lämmityskaapeleita talviolosuhteissajasenyritys17